چگونه تشخیص دهیم چه پارچه هایی پرز میدهند؟

چگونه تشخیص دهیم چه پارچه هایی پرز میدهند؟

چگونه تشخیص دهیم چه پارچه هایی پرز میدهند؟ اطلاع از این موضوع چه تاثیری در استایل ما دارد؟ پرز دادن پارچه ی لباس، باعث از بین رفتن زیبایی و تمیزی استایل شما خواهد شد. این موضوع روی لباس های ساده و بدون طرح، مشخص تر بوده و نوعی شلختگی به پوشش شما می بخشد؛ به همین دلیل بهتر است از خریدن لباس با پارچه هایی که پرز می دهند، خودداری کنید تا استایلی شیک و بدون نقص داشته باشید. به همین دلیل توصیه می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا بدانید چه پارچه هایی پرز میدهند؟ و آنها را از سبد خرید خود حذف کنید.


چگونه از لباس هایی که پرز میدهند، مراقبت و استفاده کنیم؟


چه پارچه هایی پرز میدهند؟

جنس برخی پارچه ها به گونه ای است که پس از استفاده، به مرور پرز آزاد می کنند. این پرزها به تنهایی می توانند یک استایل گران قیمت را، به پوششی ارزان و کم ارزش تبدیل کنند. بنابراین با اطلاع از اینکه چه پارچه هایی پرز میدهند؟ می توانید در زمان خرید، دقت بیشتری داشته باشید و لباس های با کیفیت تری انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که پرز پارچه ها، روی لباس های تیره مشخص تر است؛ بنابراین در صورتی که پارچه لباس شما پرز ایجاد می کند، بهتر است آن را در کنار لباس های تیره استفاده نکنید.

پارچه های پشمی:

یکی از انواع الیاف طبیعی، پشم است که از موی حیواناتی مانند گوسفند تولید می شود. پارچه های پشمی در ابتدا، طولی بلند داشته و از انعطاف پذیری استانداردی برخوردارند؛ اما پس از استفاده، کوتاه و بیش از اندازه نرم خواهند شد. این تغییر باعث پرز دادن الیاف پشمی خواهد شد.

پارچه های پنبه ای:

پنبه نوعی الیاف طبیعی است که از گیاه پنبه به دست می آید. معمولا الیاف پنبه، سایز کوچکی داشته و به آسانی از پارچه جدا می شوند. به همین دلیل پارچه های پنبه ای پرز ایجاد می کنند. هرچه نرمی این پارچه ها بیشتر باشد، پرزدهی بیشتری خواهند داشت.

پارچه های لینن:

این نوع پارچه با الیاف طبیعی کتان تولید می شود. با وجود اینکه کتان از الیاف های بلند و مقاومی برخوردار است، پارگی یا ساییدگی این پارچه ها، باعث ایجاد پرز خواهد شد.

علاوه بر این موارد، پارچه های مخمل و ساتنی که کیفیت استانداردی ندارند، مستعد ایجاد پرز خواهند بود. حال که میدانید چه پارچه هایی پرز میدهند؟ کافی است لباس های خود را از پارچه هایی با الیاف بلند و مقاوم انتخاب کنید. لباس هایی با پارچه ابریشم، لنین درجه یک و لباس های ضخیم، مشکل پرزدهی نخواهند داشت.


شستشوی نادرست و ساییدگی لباس ها، موجب پرزدهی بیشتر آنها خواهد شد

چگونه از پارچه هایی که پرز میدهند مراقبت کنیم؟

گاهی با مراقبت از لباس هایی که پرز میدهند، امکان استفاده از آنها را تا مدت زمان بیشتری خواهید داشت. با انجام کارهای زیر می توانید پرزدهی این لباس ها را کاهش داده و استایل خود را زیباتر کنید.

  • لباس را به طور مداوم استفاده نکنید.
  • از برخورد لباس با سطوحی مانند فرش، میز و ... جلوگیری کنید.
  • هنگام پوشیدن این لباس ها، از کیف دوشی استفاده نکنید.
  • برای شستشوی این لباس ها، از روش دستی و ساییدن لکه ها خودداری نمایید.
  • با کمک اسفنج یا پد مرطوب، پرز این لباس ها را کاهش دهید.
  • از نوار چسب برای برداشتن پرزهای ایجاد شده بر روی لباس، استفاده نمایید.

همچنین بخوانید...

14 اسفند 1403 وبلاگ پارچه الیاف طبیعی نحوه شستن پارچه های مختلف پارچه لینن انواع پارچه پارچه پشمی پرزدهی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
موسسه اقتصادی کساپوشان از بزرگترین واحد‌های طراحی و تولید‌ پوشاک الیاف طبیعی در ایران است. آقای حبیب‌پور، از بنیان‌گذاران این موسسه از دوران جوانی وارد حرفه خیاطی شد و پس از 27 سال کسب تجربه، در سال 1390 کارگاهی را در تهران تاسیس کرد. بعد از مدتی آن کارگاه با هدف‌گذاری‌های بلند مدت و اندیشمندانه، تبدیل به یک موسسه صنعتی و کسب و کاری شد. اکنون کساپوشان برای تولید پوشاک محدودیتی ندارد و در تمام مدل‌های متداول مردانه و زنانه در قالب پوشاک اسلامی-ایرانی امکان تولید انبوه را دارد و این فرآیند در کارگاه تولیدی در اسلامشهر تهران انجام می‌گیرد. این تولیدی با افتخار اعلام می‌دارد که تمام پرسنل مشغول در این مجموعه از دانش بومی جهت پیشبرد اهداف تولیدی بهره می‌برند و نیز برای تامین پارچه و مواد اولیه محصولات خود با برترین تولیدکنندگان از کشور عزیزمان ایران همکاری می‌کند تا ضمن حمایت از تولیدکننده و کارگر ایرانی، مانع از خروج سرمایه از مملکت شود.
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
موردی وجود ندارد.
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...